Άλλο ένα ταξιδιωτικό άρθρο για τη Σέριφο, ή κάτι διαφορετικό;

Πολλοί ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι έχουν περάσει από τη Σέριφο και έχουν γράψει τις εντυπώσεις τους, τις εμπειρίες τους, αλλά και συμβουλές προς… ναυτιλομένους, δηλαδή για υποψήφιους επισκέπτες του νησιού.

Κάποια από αυτά τα άρθρα είναι κοινότυπα, άλλα απλές αντιγραφές, άλλα ανακριβή, άλλα 100% βιωματικά ανακλούν αποκλειστικά τη διάθεση του συγγραφέα… Κάποια είναι τουλάχιστον πρωτότυπα – σε κάποιο βαθμό.

Στο άρθρο που παρουσιάζουμε σήμερα μας τράβηξε αρχικά ο τίτλος: «ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ TIPS ΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΣΕΡΙΦΟ»… Και αμέσως μετά η πρώτη παράγραφος: «Τις δύο πρώτες ημέρες στη Σέριφο φυσούσε λυσσασμένα, τόσο που η άμμος σε μαστίγωνε στην παραλία, ενώ ακόμα και στα στενά της Χώρας δυσκολευόσουν να σταθείς. «Από πού να κόψει;» σκεφτόμουν καθώς κοίταζα τα κατάξερα βουνά. Αν είχε δέντρα, ίσως να ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα. Πιθανότατα, βέβαια, και να είχαν καεί. Η θάλασσα ήταν παγωμένη, ενώ ήταν αδύνατον να παίξεις έστω λίγο βόλεϊ να ζεσταθείς. Είχα αρχίσει να απελπίζομαι, όμως η παρέα (με καταγωγή από το νησί οι περισσότεροι) με καθησύχαζε πως ο αέρας σύντομα θα πέσει και όλα θα είναι διαφορετικά».

Η Έλενα Μπούλια, η συγγραφέας του άρθρου δίνει τις δικές της συμβουλές για τους υποψήφιους επισκέπτες….

  • Να πάρεις ζακέτα, 
  • Πες μου την παρέα σου να σου πω πού να κολυμπήσεις, 
  • Η Σέριφος τη νύχτα είναι κούκλα, 
  • Μη φύγεις από το νησί αν δεν μάθεις την ιστορία του και δεν το περπατήσεις…

Είναι μερικά από τα tips που υπόσχεται ο τίτλος…

Κάποια είναι πιο χρήσιμα από άλλα, κάποια τα έχουμε ξαναδιαβάσει… Αλλά δεν θα σας πούμε εμείς… Αποφασίστε μόνοι σας, αφού διαβάσετε το άρθρο εδώ:

https://www.ow.gr/living/ta-apolita-tips-an-etoimazesai-na-pas-sti-serifo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *