Διαγωνισμός για την αναβάθμιση του ιατρείου στη Σέριφο και σε άλλα νησιά.

Προκηρύχθηκε ανοικτός διαγωνισμός για την ανάθεση επεμβάσεων προς την ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση και ανακαίνιση των Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων ( ΠΠΙ ) Κέας, Κύθνου, Σίφνου, Σερίφου και Κιμώλου. 

Αναθέτουσα αρχή είναι η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, ενώ τον διαγωνισμό «τρέχει» το ΤΑΙΠΕΔ. Το κόστος του έργου είναι 2.573.6822 ευρώ (με ΦΠΑ) .

Τα κτίρια όπου στεγάζονται τα ΠΠΙ είναι κατασκευασμένα τις δεκαετίες του 1980, 1990 και 2000. Η ανακαίνισή τους στοχεύει στην ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμισή τους, δηλαδή στην αναβάθμιση της θερμομόνωσης, του η/μ εξοπλισμού και των δικτύων τους και των κτιριακών υποδομών τους γενικότερα.

Η ενεργειακή τους αναβάθμιση θα επιτευχθεί με την θερμομόνωση του κελύφους τους, την αντικατάσταση κατά περίπτωση των κουφωμάτων τους και την ανακατασκευή και θερμομόνωση των στεγών και των δωμάτων τους. Θα γίνουν, επίσης, αντικατάσταση, κατά περίπτωση μερική ή συνολική, του η/μ εξοπλισμού και αναβάθμιση των η/μ δικτύων και παρεμβάσεις για τη διευκόλυνση πρόσβασης ατόμων μειωμένης κινητικότητας. Προβλέπονται, τέλος και εργασίες αποκατάστασης φθορών και αναβάθμισης του περιβάλλοντος χώρου.

Η διορία για υποβολή προσφορών εκπνέει στις 11:00 της 16/09/2024. Η προθεσμία αποπεράτωσης των έργων είναι 270 ημερολογιακές ημέρες.


(Πηγή: BUILD NEWSLETTER, του Γ. Σέργη, 17/7/2024)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *