Χρηματοδότηση της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για άτομα με αναπηρία και ηλικιωμένους. Αφορά και τον Δήμο Σερίφου.

Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων Λειτουργίας Κέντρων Διημέρευσης  – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2021-2027», απευθύνει ο Περιφερειάρχης

Με στόχο τη στήριξη και ενίσχυση των κοινωνικών δομών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος απευθύνει πρόσκληση υποβολής προτάσεων στο νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2021-2027» που αφορούν στη «Λειτουργία Κέντρων Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου».

Ειδικότερα, ο Περιφερειάρχης καλεί τους  παρακάτω δυνητικούς Δικαιούχους:

  • Δήμους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
  • Λοιπούς φορείς καθ’ αρμοδιότητα

για την υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων) για τη λειτουργία Κέντρων Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία, προκειμένου να ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο του Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο», Ταμείου ΕΚΤ+

Η συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη που διατίθεται για την ένταξη πράξεων με την παρούσα πρόσκληση ανέρχεται σε 1.000.000 €.

ΑΚΟΜΑ

Με στόχο τη στήριξη και ενίσχυση των κοινωνικών δομών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος απευθύνει πρόσκληση υποβολής προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2021-2027», που αφορούν στη «Λειτουργία Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου».

Ειδικότερα, ο Περιφερειάρχης καλεί τους  παρακάτω δυνητικούς Δικαιούχους:

  • Δήμους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
  • Λοιπούς φορείς καθ’ αρμοδιότητα

για την υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων), προκειμένου να ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο του Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο», Ταμείου ΕΚΤ+.

Η συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη που διατίθεται για την ένταξη πράξεων με την παρούσα πρόσκληση ανέρχεται σε 1.600.000,00 €.

Η δράση αφορά στη λειτουργία Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) σύμφωνα με το οικείο θεσμικό πλαίσιο, από φορείς που διαθέτουν την σχετική αρμοδιότητα και εφόσον διαπιστώνεται η ανάγκη λειτουργίας της συγκεκριμένης δομής.


Οι προτάσεις υποβάλλονται μέσω του ΟΠΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://logon.ops.gr από την 02.09.2024 (ημερομηνία έναρξης υποβολής προτάσεων), ώρα 08:00 έως, αποκλειστικά, την 15.11.2024 (ημερομηνία λήξης υποβολής προτάσεων), ώρα 16:00.


(Πηγή: https://www.kykladiki.gr/, 29/8/2024)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *