Μαφιόζικες πρακτικές στη Σέριφο… δίχως ερωτηματικά και ελαφρυντικά!

Ξεκινάμε με την ανάρτηση στο SERIFOS από τον κο Αχιλλέα Γαζή:

Με την ανάρτηση αυτή θα ήθελα να ενημερώσω την κοινωνία της Σερίφου για το αποτρόπαιο συμβάν,  που έλαβε χώρα την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου.

Στα πλαίσια δύο υποθέσεων αντιδικίας για διεκδικούμενα ακίνητα στο νησί, με τον ίδιο ενάγοντα, αλλά διαφορετικούς εναγόμενους, επρόκειτο να καταθέσουν σε συμβολαιογράφο στην Αθήνα τρεις μάρτυρες, στους οποίους και συμπεριλαμβάνομαι.

Κατά την προσέλευση του ο ένας μάρτυρας αναγνωρίστηκε από μαυροντυμένους μπράβους, που παραμόνευαν κοντά στην είσοδο του κτιρίου και υπέστη άνανδρη επίθεση με ξυλοδαρμό, ενώ παράλληλα εκτοξεύτηκαν απειλές κατά των άλλων δύο μαρτύρων.

Εννοείται ότι όλες οι καταθέσεις ολοκληρώθηκαν όπως προβλεπόταν.

Τίθενται επομένως τα εξής ερωτήματα:

 Πως οι δράστες γνώριζαν τα ονόματα και των τριών μαρτύρων και τον τόπο και χρόνο της κατάθεσης τους σε δύο φαινομενικά άσχετες δικαστικές διαμάχες; Μήπως προϋπήρχε συνεννόηση μεταξύ των εμπλεκομένων και ποιών; 

Ποιός θα είχε όφελος από την ματαίωση της κατάθεσης των μαρτύρων; Μήπως άρα υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί;

Καλούνται λοιπόν οι εμπλεκόμενοι στις παραπάνω κτηματικές αντιδικίες να καταδικάσουν έμπρακτα τις μαφιόζικες αυτές ενέργειες εκφράζοντας την απέχθεια και αντίθεση τους σε παρόμοιες πρακτικές.

Σε ότι με αφορά προσωπικά, με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου σχετικά με τα παραπάνω γεγονότα, ειδοποιούνται οι δράστες,  οι επίδοξοι μιμητές τους και όσοι πιθανόν κρύβονται πίσω τους ότι, εάν να με απειλήσουν πάλι ή επιχειρήσουν να με βλάψουν με οποιονδήποτε τρόπο, δεν θα διστάσω να ζητήσω την δίωξη ΟΛΩΝ για συγκρότηση, ένταξη σε αυτήν και λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης (άρθρο 187 ΠΚ) και για ηθική αυτουργία στις παράνομες πράξεις των φυσικών αυτουργών. Ονόματα και λοιπά αποδεικτικά στοιχεία είναι διαθέσιμα για να χρησιμοποιηθούν εάν απαιτηθεί.

 Επίσης, στην περίπτωση αυτή, η υπόθεση θα λάβει μεγάλη δημοσιότητα στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, τα οποία, πιστέψτε με, θα δείξουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Σέριφος δεν θα γίνει Μύκονος των μπράβων και των δολοφόνων και κανείς δεν θα φιμώνεται κατά την έκφραση της επιστημονικής του άποψης, όταν καλείται κατά τον νόμο.”


Eδώ τίθενται κάποια ερωτήματα με προφανείς απαντήσεις… 

«Μήπως προϋπήρχε συνεννόηση μεταξύ των εμπλεκομένων και ποιων»; Ασφαλώς και υπήρχε συνεννόηση. Το «ποιων» θα προκύψει στην πορεία διότι δυστυχώς για το νησί, το θέμα δεν φαίνεται να τελειώνει εδώ… 

«Ποιος θα είχε όφελος από την ματαίωση της κατάθεσης των μαρτύρων»; Αν όχι οι εναγόμενοι, τότε ποιοι; 

«Άρα υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί»; Είναι δυνατόν να ΜΗΝ υπάρχουν; Οι μπράβοι είναι συνήθως εντολοδόχοι χωρίς έννομο συμφέρον από την διαδικασία…

Συγχαρητήρια για το θάρρος του Κ. Α. Γαζή να εκθέσει το γεγονός, διότι (περιέργως) δεν ακούστηκε από αλλού… Ομερτά και μικροσυμφέροντα, οικογένειες και φατρίες, γυρίζουν το νησί της Σερίφου αιώνες πίσω  και το γνωρίζουν ΟΛΟΙ… Σημασία έχει το τι πράττει ο καθένας για να μην πάρουν το νησί στα χέρια τους ανεγκέφαλοι και ντόπιες μαφίες. Να καταγγείλουμε και να απομονώσουμε άμεσα όλα εκείνα τα στοιχεία που λειτουργούν σπέρνοντας τη βία και φόβο στον 21ο αιώνα. Και να τους ενημερώσουμε πως ΔΕΝ ΘΑ  ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *