«Σάρωσαν» τα βραβεία στην έκθεση Expotrof τα προϊόντα από το Νότιο Αιγαίο

«Σάρωσαν» τα βραβεία ποιότητας και γεύσης, οι παραγωγοί από το Νότιο Αιγαίο, που συμμετείχαν στην 11η έκθεση expotrof στην Αθήνα – Παρούσα και η Σέριφος.

Οι ντουρμάες της Κάσου, αλλαντικά από την Άνδρο, τυριά της ΕΑΣ Νάξου, τυριά της Σύρου, αποστάγματα και μικροζυθοποιία από την Άνδρο βραβεύτηκαν και οι επισκέπτες του περιπτέρου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είχαν την ευκαιρία να τα γευτούν μαζί φυσικά με τα άλλα προϊόντα των παραγωγών.

Σημειώνεται ότι, 25 παραγωγοί μας από τα νησιά Ρόδο, Σύρο, Πάρο, Κω, Άνδρο, Τήνο, Κάλυμνο, Νάξο, Σχοινούσα, Λέρο, Αμοργό, Σίκινο, Κάσο και Σέριφο παρουσίασαν τα προϊόντα τους, σε περίπτερο που μίσθωσε η Περιφέρειά μας, στο ΜΕΚ Παιανίας στην 11η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, δίνοντάς τους την ευκαιρία να τα προβάλουν, να τα αναδείξουν και να τα διαθέσουν στις αγορές.

Οι σεφ μας επίσης υπό τον Νάσο Καρανικόλα, ανέδειξαν με τις δημιουργίες τους τη νοτιοαιγαιοπελαγίτικη γαστρονομία. Προϊόντα που έχουν μέσα τους τον ήλιο, την αλμύρα της θάλασσας την αύρα του Αιγαίου αλλά και το μεράκι των δημιουργών τους.

Στην έκθεση παρευρέθηκε, εκπροσωπώντας την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης.


(Πηγή: https://www.rodiaki.gr/)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *