Η «Σέριφος- Δύναμη Συνεργασίας», αποκαλύπτεται…

Την Κυριακή 17/9 ο Δημοτικός Ανεξάρτητος Συνδυασμός «Σέριφος- Δύναμη Συνεργασίας», υπό τον Δημήτριο Γκιολέ, «συστήθηκε» στους κατοίκους του νησιού μας, σε μια εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού, αλλά και το πρόγραμμα, που αποτελείται από 9 ενότητες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δ. Γκιολές, οικονομολόγος-φοροτεχνικός, μίλησε για το πρόγραμμα, ανέλυσε τα επιμέρους άρθρα και υποστήριξε με επιχειρήματα τις επιλογές του συνδυασμού του.

Μεταξύ των άλλων, ο κος Γκιολές έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην συλλογικότητα στη λήψη αποφάσεων και την διαύγεια και δήλωσε πως είναι ανοικτός σε επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα στο νησί, πάντα υπό την εποπτεία του Δήμου, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέες θέσεις εργασίας και να παραμείνει εδώ το δυναμικό κομμάτι του πληθυσμού – δηλαδή οι νέοι.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν συνολικά περίπου 100 άτομα και ο κος Γκιολές ανανέωσε το ραντεβού με τους ψηφοφόρους του για την Κυριακή 24 Σεπτέμβρη στην Αθήνα, στις 11:30 το πρωί στο θεατράκι του Δημαρχείου Περιστεριού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *