ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου: Ζητά την παρέμβαση του πρωθυπουργού.

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα ζητήσει ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, αναφορικά με το θέμα των καθυστερήσεων από πλευράς των Υπηρεσιών του κράτους στην υλοποίηση έργων που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση των απορριμμάτων στα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου. 

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, όπως έκανε γνωστό ο κ. Χατζημάρκος κατά τη χτεσινή Γενική Συνέλευση του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α.) η οποία διεξήχθη στη Ρόδο παρουσία του δημάρχου Ρόδου κ. Αλέξανδρου Κολιάδη του γενικού διευθυντή του, Χρήστου Γαμβρούδη και πολλών μετόχων-δημάρχων από νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων, την Τετάρτη και την Πέμπτη 7 και 8 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και θα ενημερώσει σχετικά τον πρωθυπουργό για το θέμα.

Ειδικότερα, όπως τόνισε ο περιφερειάρχης και μάλιστα σε υψηλούς τόνους, θα πρέπει να σταματήσουν οι δικαιολογίες εκ μέρους υπουργείων και άλλων αρμόδιων Υπηρεσιών για έλλειψη προσωπικού και υποστελέχωση, κάνοντας λόγο για… γελοιότητες, τη στιγμή που ο Φο.Δ.Σ.Α., ο πιο υποστελεχωμένος οργανισμός της χώρας, παράγει έργο για όλα τα νησιά και αποτελεί παράδειγμα.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την Πρόταση του ψηφίσματος:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *