Επιμελητήριο Κυκλάδων: Πρόσκληση για ένταξη στο Αγροτικό Τμήμα

Ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.Προώθηση των αιτημάτων προς την Πολιτεία αλλά και αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων καθώς και των προγραμμάτων εκπαίδευσης, κατάρτισης, υπόσχονται με την εγγραφή στο Αγροτικό τμήμα.

Με την παρούσα ανακοίνωση ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι το Επιμελητήριο Κυκλάδων προτίθεται να προβεί στη δημιουργία Αγροτικού Τμήματος, σύμφωνα με τ άρθρο 67 του ν. 4497/2017, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει μετά την ψήφιση του ν. 5087/2024, βάσει του οποίου μπορούν να εγγραφούν όσοι ασχολούμενοι με τον πρωτογενή τομέα ασκούν εμπορική δραστηριότητα και είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο ΓΕΜΗ.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων διαχρονικά έχει θέσει στις προτεραιότητές του την ανάδειξη και αξιοποίηση του πρωτογενούς τομέα των Κυκλάδων, μέσα από μια σειρά πρωτοβουλίες, όπως για παράδειγμα το δίκτυο Aegean Cuisine αλλά και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει συστηματικά τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για τον αγροδιατροφικό τομέα.

Συγκεκριμένα, το Επιμελητήριο Κυκλάδων μπορεί να προσφέρει σε όσα μέλη εγγραφούν στο Αγροτικό τμήμα τη δυνατότητα να ενισχύσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, να προωθήσουν τα αιτήματά τους προς την Πολιτεία αλλά και να αξιοποιήσουν τις διάφορες υπηρεσίες και ευκαιρίες που προσφέρονται όπως π.χ. χρηματοδοτικά προγράμματα καθώς και προγράμματα εκπαίδευσης, κατάρτισης.

Οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που ενδιαφέρονται να μετακινηθούν στο Αγροτικό τμήμα, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου, καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που επισυνάπτεται και να προσκομίσουν  προσωποποιημένη πληροφόρηση της ΑΑΔΕ όπου φαίνονται οι ΚΑΔ της επιχείρησης (κύριοι και δευτερεύοντες).

Η αίτηση με τα συνημμένα, μπορεί να σταλεί στο email info@cycladescc.gr μέχρι 15/05/2024.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 22810 82346 εσωτ. 104 (κα. Έλενα Δημακοπούλου) κατά τις εργάσιμες ημέρες από 09.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.

Η παρούσα ανακοίνωση καθώς και η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην διαδρομή: https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=2271&articleid=70267 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *