Η “μυστική Σέριφος” και μια “υπέροχη περιήγηση” στις Κυκλάδες από το γαλλικό “Désirs de Voyages”

Εκτενές αφιέρωμα σε 13 νησιά των Κυκλάδων φιλοξενεί το δημοφιλέστερο περιοδικό στην Γαλλία για τον τουρισμό πολυτελείας “Désirs de Voyages” στο τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

Το δημοσίευμα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του ΕΟΤ με το περιοδικό, στο πλαίσιο του προγράμματος διαφημιστικής προβολής της χώρας μας στη γαλλική αγορά, που υλοποιεί η Υπηρεσία ΕΟΤ Γαλλίας.

Η Ελλάδα αποτελεί το κύριο θέμα του τεύχους, με το εξώφυλλο να φιλοξενεί χαρακτηριστικό κυκλαδίτικο τοπίο υπό τον τίτλο “Αποδράσεις στην Ελλάδα – Τα πιο “απόκρυφα” νησιά”.

Το 10σέλιδο δημοσίευμα “Υπέροχη περιήγηση στα ελληνικά νησιά” προτρέπει τους αναγνώστες να “ανακαλύψουν το μαγικό αρχιπέλαγος των Κυκλάδων, όπου μπορούν να ταξιδέψουν στα νησιά ανά δύο”. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην “κομψή Σίφνο και στη “μυστική” Σέριφο”, στους “φυσικούς θησαυρούς της Τήνου και της Σύρου”, στις “”αναγκαίες” στάσεις στην Μήλο, την Κίμωλο και τη Φολέγανδρο”, στις “αυθεντικές Πάρο και Αντίπαρο”, στα “μυστικά της Νάξου και της Δονούσας” και στους “φυσικούς παραδείσους της Αμοργού και των Κουφονησίων”.

Το διμηνιαίο “Désirs de Voyages” κυκλοφορεί τόσο σε έντυπη όσο και σε διαδικτυακή μορφή και απευθύνεται σε κοινό με ανώτερο κοινωνικό status και υψηλή αγοραστική δύναμη, το οποίο κάθε χρόνο ταξιδεύει τρεις ή τέσσερις φορές σε προορισμούς μέσης ή μεγάλης απόστασης, αναζητώντας νέες, αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες με γνώμονα την πολυτέλεια και την ευεξία.

Το αφιέρωμα στα ελληνικά νησιά συνοδεύεται από QR code επαυξημένης πραγματικότητας, με τους αναγνώστες να ανακατευθύνονται στην ιστοσελίδα του ΕΟΤ, ενώ το τεύχος προβάλλεται διαφημιστικά με αναφορά στην Ελλάδα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας.

(Πηγή: https://www.capital.gr/, 9/7/2024)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *