Ο Κ. Ρεβίνθης επανεκλέγεται  δήμαρχος Σερίφου

Ο Σερφιώτικος λαός ψήφισε χθες, Κυριακή 8 Οκτωβρίου, και με διαφορά 143 ψήφων, επέλεξε να αφήσει την δημαρχία στα χέρια του νυν δημάρχου Κωνσταντίνου Ρεβίνθη. Συγχαρητήρια στον κο δήμαρχο ο οποίος κατάφερε να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της –έστω και μικρής– πλειοψηφίας.

Ο κος Ρεβίνθης αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο, αφού κατά τον ίδιο, η θητεία που τελειώνει ήταν μια περίοδος τακτοποίησης του Δήμου και ωρίμανσης των έργων, ενώ η επόμενη, η οποία είναι και πενταετής, θα είναι μια περίοδος υλοποίησης έργων.

Άρα, σαν δημότης Σερίφου μέσα στην επόμενη πενταετία περιμένω να δω τα λόγια και οι μελέτες ωρίμανσης να γίνονται έργα.

Περιμένω να δω τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού να λειτουργούν σωστά, περιμένω κάτι να γίνει με το δίκτυο ύδρευσης και να σταματήσω να βλέπω μεταφορές νερού με βυτία. Περιμένω να δω επιτέλους συγκοινωνία σε όλα τα χωριά, περιμένω πιο οργανωμένη και δημιουργική τουριστική προβολή, …περιμένω πολλά πράγματα που άλλωστε έχουν αναφερθεί και σε προηγούμενο άρθρο.

Θα επιθυμούσα πάντως να δω έναν Δήμο βελτιωμένο σε σχέση με αυτόν της τελευταίας τετραετίας. Ενεργητικό, διεκδικητικό, να ζητάει και να παίρνει πράγματα για το νησί από την Περιφέρεια, από την Κεντρική Διοίκηση, από την Ευρώπη… αλλά από την άλλη σαν πολίτης και δημότης Σερίφου να έχω λόγο στις αποφάσεις. 

Το τρίπτυχο ανάπτυξη, ισονομία, διαύγεια ας είναι τρεις άξονες που θα καθορίσουν τη νέα πενταετία και εδώ θα είμαστε να τα λέμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *