To “κάλλος του Αιγαίου” δίχως τη Σέριφο… δύσκολο το βλέπω!

Διεθνής προβολή των Κυκλάδων και του θαλάσσιου τουρισμού, σε  στοχευμένη καμπάνια αλλά …πουθενά η Σέριφος!

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες), χορήγησε την παραγωγή μιας σειράς 9 ημίωρων ντοκιμαντέρ με τίτλο «AEGEAN KALLOS», με στόχο τη διεθνή προβολή της Ελλάδος και την προσέλκυση υψηλού επιπέδου τουριστών που αγαπούν την περιήγηση με σκάφος. Μία παραγωγή που έλαβε το GOLD βραβείο στα «Tourism Awards 2023». Μέσα από τα ντοκιμαντέρ αυτά θα ταξιδέψουμε σε: Μύκονο –Δήλο – Τήνο – Σύρο – Πολύαιγο (ακατοίκητη νήσος Κιμώλου) – Μήλο – Σαντορίνη – Ανάφη – Μικρές Κυκλάδες – Αμοργό – Κύθνο. (Δηλαδή σχεδόν σε όλες τις Κυκλάδες εκτός από τη Σέριφο…)

Εν συνεχεία η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ κατάφερε να συνάψει συμφωνία με το Διεθνές Συνδρομητικό κανάλι NAUTICA CHANNEL για την προβολή του “Aegean Kallos”. Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται στοχευμένη καμπάνια σε ένα συνδρομητικό μέσο που απευθύνεται ως επί το πλείστον στο πλέον εξειδικευμένο κοινό που ασχολείται με το θαλάσσιο τουρισμό. Τα ντοκιμαντέρ έχουν ήδη προβληθεί στην Cosmote TV και για τα επόμενα τρία χρόνια θα προβάλλονται από το NAUTICA CHANNEL σε: Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ελβετία, Αυστρία, Ολλανδία και έπεται συνέχεια. Το συνδρομητικό αυτό κανάλι, είναι διαθέσιμο σε 20 εκατομύρια συνδρομητές σε 44 χώρες στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά.

Να σημειωθεί πως παραγωγή αυτή είναι μία ιδιωτική πρωτοβουλία, η οποία υλοποιήθηκε αξιοποιώντας της συνδρομές των Μελών του Οργανισμού, καθώς και με ιδιωτικά κεφάλαια, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και επιχορήγηση από το Δημόσιο Τομέα.

Πολύ ωραία όλα αυτά… Από τη μία χαιρόμαστε για την προβολή των Κυκλάδων και της Ελλάδας γενικότερα, από την άλλη μας λυπεί ιδιαίτερα η απουσία της Σερίφου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *