Σέριφος-Σίφνος -Μήλος ζητούν 2ο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο την εβδομάδα

Με επιστολή τους προς την ναυτιλιακή εταιρεία Zante Ferries – A.N.M.E.Z. A.E , οι Εμπορικοί Σύλλογοι Κυκλάδων, ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μήλου, ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Εμπόρων και Επισιτισμού Σίφνου και ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Επιχειρηματιών Σερίφου, ζητούν την δρομολόγηση ενός επιπλέον δρομολογίου για τη νησιά των Δυτικών Κυκλάδων .

Ειδικότερα, στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

“Με την παρούσα επιστολή μας, θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει στα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων, τα οποία αυτήν την περίοδο και για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα εξυπηρετούνται μόνο από ένα συμβατικό επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο της εταιρίας σας, το «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ» (το εν λόγω πλοίο εκτελεί δρομολόγια από και προς τον Πειραιά με προορισμό τα νησιά μας).

Το ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει για εμάς αφορά στη μη διαθεσιμότητα εισιτηρίων οχημάτων ώστε καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολος και χρονοβόρος ο προγραμματισμός των εργασιών και κάλυψης αναγκών, τόσο των επαγγελματιών όσο και των κατοίκων των νησιών μας .

Με βάσει τα παραπάνω, αιτούμαστε να εξετάσετε την άμεση δρομολόγηση ενός επιπλέον δρομολόγιου για τα νησιά μας από και προς Πειραιά .

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων .

Για τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Μήλου

Ο πρόεδρος: Μάλλης Ιωάννης, ο Γ. Γραμματέας: Νίνος Ε Αντώνιος

Για τον Σύλλογο Επαγγελματιών Εμπόρων και Επισιτισμού Σίφνου

Ο Πρόεδρος, Πολενάκης Θεόδωρος

Για τον Σύλλογο Επαγγελματιών και Επιχειρηματιών Σερίφου

Ο Πρόεδρος, Νικολάου Γεώργιος”

[ΠΗΓΗ: https://www.mononews.gr/, του Σάββα Αθανασίου, 7/11/2023]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *