Χρόνια Πολλά με μια απίθανη εικονική περιήγηση στην Ι.Μ. Ταξιαρχών

Για πρώτη φορά το μοναστήρι των Ταξιαρχών  στη Σέριφο παρουσιάζεται με αυτόν τον τρόπο. Οι σφαιρικές φωτογραφίες ενώνονται  μεταξύ τους και σε κάνουν να νιώθεις πως βρίσκεσαι μέσα στο μοναστήρι και περπατάς από σημείο σε σημείο. Εάν δε φορέσεις γυαλιά VR και προβάλεις αυτή την εικονική περιήγηση, τότε πλέον μεταφέρεσαι αυτόματα “εκεί” οπότε… γυρνώντας το κεφάλι γύρω-γύρω η εικόνα μετουσιώνεται σε εμπειρία. Και όλα αυτά τα υπέροχα πατώντας απλά έναν ψηφιακό σύνδεσμο, ένα link. Tο παρακάτω:

https://vr360.gr/vr/taxiarhon/

H µέθοδος της εικονικής περιήγησης µε χρήση σταθερών φωτογραφιών 360 μοιρών υψηλής ανάλυσης (Virtual Tour) είναι o πλέον σύγχρονος τρόπος προβολής πολιτιστικών χώρων , δρώμενων, εκθέσεων, real estate κλπ. και µπορεί να προβληθεί από οποιονδήποτε ιστότοπο (αναρτάται ξεχωριστά) χωρίς να επηρεάζει την λειτουργία του. Παρέχει διαδοχική κάλυψη του περιβάλλοντος χώρου µέσα από σταθερές λήψεις εικόνων που εναλλάσονται κατ’ επιλογή του θεατή και μπορεί να ενσωματώσει όλα τα ψηφιακά δεδομένα που χρειάζονται (κείμενα, φωτογραφίες, video, pdf, websites, links κά.)

Η συγκεκριμένη εικονική περιήγηση στην Ι. Μ. Ταξίαρχων αποτελεί μια δυνατή βάση ώστε να ενσωματωθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, να εμπλουτιστεί με νέες φωτογραφίες και ψηφιακό υλικό κάθε είδους,  με στόχο να αποτελέσει ένα μοναδικό εργαλείο προβολής του όχι μόνο της Μονής, αλλά και της Σερίφου στα πέρατα του κόσμου. 

Χρόνια Πολλά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *