Ένα μουλάρι – που δεν υπάρχει πια- σε μια λίμνη αίματος…

Αν θεωρείτε ότι αυτές οι ντροπιαστικές  εικόνες ανήκουν στην Σέριφο του 21ου αιώνα…τότε ναι έχετε δίκιο… ανήκουν! Όπως ανήκει το συγκεκριμένο ζώο- είτε στον πατέρα, είτε στην οικογένεια του σημερινού δημάρχου της Σερίφου Κωνσταντίνου Ρεβίνθη. 

Η αστυνομία πήγε εκεί, στο Λιβάδι, στο κτήμα του πατέρα του δημάρχου όπου βρήκε το ζώο να σφαδάζει. Χωρίς αρχικά να μεταφέρει το το δυστυχισμένο πλάσμα, ο γιατρός του νησιού Β. Κοντάρης σε τηλεφωνική συννενόηση με κτηνίατρο το περιέθαλψε, αλλά παρά την φροντίδα το άτυχο ζώο υπέκυψε σήμερα το πρωί (29/1/24). Ταυτόχρονα -σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του νησιού – χθες η αστυνομία βρήκε επί τόπου τον πατέρα του δημάρχου Κυριάκο Ρεβίνθη, ο οποίος δήλωσε ότι δεν ανήκει σε αυτόν το άτυχο μουλάρι, αλλά σε άλλο μέλος της οικογένειας, ίσως στον αδελφό του -θείο του δημάρχου- Μάνο Ρεβίνθη. Ο Κ. Ρεβίνθης δεν προσήχθη, αλλά έδωσε κατάθεση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μ. Ρεβίνθης πιθανότατα έχει φύγει από το νησί. Η  αστυνομία Σερίφου όπως  αρμόζει σε  τέτοιες περιπτώσεις έχει σχηματίσει δικογραφία, ενώ  πολλοί φοβούνται ότι κάποιος “από μηχανής θεός” θα βρεθεί για να συγκαλυφθεί το θέμα της οικογένειας Ρεβίνθη με τον δέοντα τρόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε από κατοίκους του νησιού είναι σαφές ότι το συγκεκριμένο άτυχο ζώο το χρησιμοποιούσε ο πατέρας του δημάρχου Κ. Ρεβίνθης σε οικοδομικές εργασίες που πραγματοποιούσε πίσω από το ξενοδοχείο Serifos beach (σ.σ. γι’ αυτές τις εργασίες υπάρχει και σχετική καταγγελία πως ήταν παράνομες). 

Στην ιδιοκτησία του αδελφού του Μάνου υπάρχει έτερο μουλάρι καφέ χρώματος και όχι λευκού όπως συμπληρώνουν. Το ότι βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση στο συγκεκριμένο κτήμα, δίνει όσες πληροφορίες χρειάζεται να γνωρίζουμε…

Οι χαρακτηρισμοί και τα σχόλια για το γεγονός αλλά και για τους όποιους υπαίτιους, περιττεύουν. Για τους τρόπους και την ανατροφή όμως μιας οικογένειας που ανερυθρίαστα οδηγεί το δικό της οικόσιτο ζώο σε έναν τέτοιο εφιαλτικό θάνατο, απομένει να αξιολογηθούν από την κοινωνία… όχι μόνο τη τοπική.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΚΛΗΡΕΣ… ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟ ΖΩΟ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ 

2 thoughts on “Ένα μουλάρι – που δεν υπάρχει πια- σε μια λίμνη αίματος…

  1. Ευαγγελια Κοζακου⁹ says:

    Πολυ κριμα εχει και αυτο ψυχη δεν πρεπει να γινονται ποτε κατι τετοια οταν τα εχουμε αναγκη τα κοιταμε και οταν γερασουνε τα πεταμε ε οχι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *