Μελισσοκομία, φωτογραφία και Σερφιώτικη καταγωγή

Ο γνωστός Σερφιώτης φωτογράφος Νίκος Κοκολάκης στο 1ο Σεμινάριο Μελισσοκομικής Φωτογραφίας με την APIVITA

Τον Νίκο Κοκολάκη τον γνωρίζουμε στη Σέριφο. Και σαν επαγγελματία φωτογράφο, αλλά και σαν επαγγελματία μελισσοκόμο, αφού τα βιολογικά μελισσοκομικά προϊόντα του είναι ιδιαίτερα αγαπητά.

Όσον αφορά τις φωτογραφικές του διακρίσεις, περιττό να θυμίσουμε πως είναι ο γνωστότερος Έλληνας φωτογράφος Μελισσοκομίας, με διάκριση σε παγκόσμιο διαγωνισμό μελισσοκομικής φωτογραφίας. Φωτογραφίες του βρίσκουμε συχνά σε μελισσοκομικά περιοδικά και επιστημονικά βιβλία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Φωτογραφίες του χρησιμοποιήθηκαν στα επετειακά γραμματόσημα που εξέδωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τιμητικά για την μελισσοκομία, ενώ καλείται από διεθνείς μελισσοκομικούς Οργανισμούς για να φωτογραφίσει στο εξωτερικό.

Αυτή τη φορά ο Σερφιώτης φωτογράφος-μελισσοκόμος συνεργάζεται με την γνωστή εταιρεία APIVITA και διοργανώνουν το 1ο Σεμινάριο Μελισσοκομικής Φωτογραφίας, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, 12:00 – 14:00 στο The APIVITA Experience Store, στην Αθήνα, Σόλωνος 6, Κολωνάκι.

Θεματολογία Σεμιναρίου:

  • Τι είναι η μελισσοκομική φωτογραφία
  • Εξοπλισμός και ρυθμίσεις
  • Full frame και crop σώματα
  • Ταχύτητα κλείστρου, Διάφραγμα, ISO
  • Depth of Field (DoF), Τρίποδο, Focus
  • Φυσικό και τεχνητό φως (flash,diffusers)
  • White balance, Γωνίες λήψης, Ring flash
  • Επεξεργασία φωτογραφιών (Lightroom, Photoshop)

Μετά το τέλος του Σεμιναρίου θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση

Για συμμετοχή στο Σεμινάριο στείλτε e-mail στο experience_store@apivita.com με το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

(Με πληροφορίες από https://www.facebook.com/apivitaexperiencestore)  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *