Θεού και… δημάρχου θέλοντος, όλα γίνονται!

Διαβάσαμε στο https://milosvoice.gr/ την ευχάριστη είδηση για την καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με τον Πειραιά και την Κρήτη. Και ένα ευχαριστήριο της κας Έλλης Χωριανοπούλου, Επάρχου Μήλου, για το θέμα:

Η δημοσιευμένη επιστολή, έχει ως εξής:

«Επειδή τις τελευταίες ώρες έχω γίνει αποδέκτης πολλών ευχαριστιών αλλά και ερωτημάτων, σχετικά με το ποιος ”ευθύνεται” για την καθημερινή σύνδεση με τον Πειραιά και την Κρήτη, οφείλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Το εν λόγω επίτευγμα, οφείλεται αποκλειστικά στον Δήμαρχό μας.

Προφανώς, πολλοί είναι οι παράγοντες που συνέτρεξαν και οι συνεργασίες που έγιναν, ώστε να φτάσουμε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Χωρίς όμως, το διαρκή αγώνα του Δημάρχου, αλλά και τις εξαιρετικές σχέσεις που έχτισε, δεν θα μπορούσαμε να απολαύσουμε τους καρπούς αυτής της ακτοπλοϊκής σύνδεσης.

Μια ακτοπλοϊκή σύνδεση, που θα βελτιώσει την καθημερινότητά μας και θα ανεβάσει το νησί μας σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Αυτό είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία του Μανώλη.

Αγωνίστηκε αθόρυβα και ταπεινά, για τον τόπο του… για τον τόπο μας…

Μπορεί να μην είχα ενεργή συμμετοχή στο επίτευγμα αυτό, μπορώ όμως και είμαι χαρούμενη, όπως θα έπρεπε να είμαστε όλοι μας.

Και για να προλάβω κάποιους, ναι, μία ιδιωτική εταιρεία, προφανώς και θα κοιτάξει το κέρδος της, είναι απολύτως φυσιολογικό. Όμως καλό θα είναι, να κοιτάξουμε και το όφελος που έχουμε εμείς και να μην υποτιμάμε ούτε την προσπάθεια ούτε το αποτέλεσμα.

Δήμαρχε, σε ευχαριστώ πολύ για τους αγώνες σου.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μαζί σου, γιατί ο σκοπός είναι κοινός!!!»

Το ενδιαφέρον στην ανωτέρω επιστολή δεν είναι το ότι η κα Χωριανοπούλου πλέκει το εγκώμιο του δημάρχου κου Μανώλη Μικέλη για τον αγώνα  του που κατέληξε σε αυτή την επιτυχία, αλλά το ότι υπάρχουν και δήμαρχοι οι οποίοι αναπτύσσουν σχέσεις για να κυνηγήσουν τους στόχους τους, (και δεν τσακώνονται με όλο τον κόσμο…), αλλά μπορούν και να συνεργαστούν και να κλείσουν συμφωνίες και με ιδιωτικές εταιρείες, σε αντίθεση με κάποιους άλλους οι οποίοι τις έχουν δαιμονοποιήσει, γυμνάζοντας το επαναστατικό τους πρότσες σε βάρος της τοπικής κοινωνίας. Ένα μεγάλο μπράβο στον δήμαρχο της Μήλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *