Η Σέριφος μπροστά!

Άλμα θα κάνει η Σέριφος και θα μπει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης!

Διαβάζουμε πως το νησί ετοιμάζεται να μπει στη διαδικασία των ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς η Δημοτική Επιτροπή στην πρόσφατη συνεδρίαση ψήφισε την κατάρτιση των όρων φανερού πλειοδοτικού διαγωνισμού που αφορά στην παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Σερίφου, για την τοποθέτηση/διαμόρφωση δημοσίως προσβάσιμων σημείων επαναφόρτισης οχημάτων βάσει του εγκεκριμένου Σ.Φ.Η.Ο..

Όπως δήλωσε και ο δήμαρχος Κ. Ρεβίνθης: «το σχέδιο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων είναι πολύ σημαντικό για το νησί μας, καθώς θα μας δώσει τη δυνατότητα ενός εναλλακτικού τρόπου μετακινήσεων, πολύ πιο οικολογικού με σχεδόν μηδενικό αποτύπωμα για το περιβάλλον»

Επιτέλους! Οι επισκέπτες θα μπορούν να φορτίζουν τα Tesla τους και οι κάτοικοι της Σερίφου θα μπορούν να είναι περήφανοι που ζουν σε ένα τόσο «προχωρημένο» νησί, άσχετα που δεν υπάρχει, ούτε αρκετός χώρος για πάρκινγκ, αλλά ούτε  δημοτική συγκοινωνία. Κι όποιος μένει στη Γαλανή, στην Παναγιά ή  στον Καλλίτσο, για να κατέβει στο λιμάνι είτε παίρνει το ιδιωτικό σχολικό  όταν περνάει για τα παιδιά, είτε χρειάζεται ιδιωτικό μεταφορικό μέσο. Σε τελική ανάλυση  να το πιάσει με το πόδι… καλό θα του κάνει βρε αδερφέ!  Όποιος μάλιστα μένει στον Κουταλά- Μέγα Λιβάδι… παίρνει το ΜΗΔΕΝ!

Και τώρα που είπαμε ΜΗΔΕΝ… για το μηδενικό αποτύπωμα στο περιβάλλον, μήπως πρώτα θα έπρεπε να κοιτάξουμε να βγάλουμε περιβαλλοντικούς όρους στο βιολογικό που έχουν λήξει; Λέμε τώρα….

Είπαμε να κάνουμε άλματα, αλλά με μέτρο…. Μην προσγειωνόμαστε πολύ μακριά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *