Βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»

Έχει προσφέρει στις υγειονομικές δομές της Σερίφου, της Τήνου και της Μήλου τον απαραίτητο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

Το Σωματείο βραβεύτηκε «δια το πολυετές ευποιητικόν αυτών έργον υπέρ της υγείας των της πατρίδος τέκνων»

Η Ακαδημία Αθηνών απένειμε στο Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και στην Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Natasha Clive-Βρέκοσι, Οίκοθεν το Βραβείο Αικατερίνης Π. Οικονόμου, το οποίο απονέμεται σε Γυναίκα ή Γυναικεία Οργάνωση-Σωματείο που έχουν διακριθεί λόγω εξαίρετων πράξεων ή δράσεων κοινωνικής ευποιίας και φιλανθρωπίας.

Το Σωματείο βραβεύτηκε «δια το πολυετές ευποιητικόν αυτών έργον υπέρ της υγείας των της πατρίδος τέκνων», όπως ανέφερε η επιστολή της Ακαδημίας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Ήταν μια σημαντική αναγνώριση για την αδιάκοπη δουλειά του Σωματείου όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και μια ένδειξη ότι η διασφάλιση της υγείας των παιδιών μας είναι υψίστης σημασίας.

Το Βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος του Σωματείου στην Πανηγυρική Συνεδρία της Ακαδημίας Αθηνών, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023″.

Σημειώνεται ότι Το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που έχει σκοπό την μείωση των παιδικών ατυχημάτων, την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών τραυματισμών και την αναβάθμιση της νοσηλείας των παιδιών στη χώρα μας.

“Βάσει των ετήσιων στατιστικών στοιχείων που λαμβάνουμε από τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας που έχουμε εξοπλίσει, κατά το έτος 2023 επωφελήθηκαν από το συνολικό έργο του Σωματείου περισσότερα από 463.000 παιδιά”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

(Στη φωτογραφία ο εξοπλισμός που προσφέρθηκε από το Σωματείο στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σερίφου)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *