Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση με θέμα τον Προσβάσιμο και Βιώσιμο Τουρισμό στο Ν. Αιγαίο – Συμμετέχει και ο Δήμαρχος Σερίφου

Το Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση με θέμα τον Προσβάσιμο και Βιώσιμο Τουρισμό στα νησιά στο Νότιο Αιγαίο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11:00 με 13:00.

https://socialobservatory.pnai.gov.gr/drash/diadiktyaki-imerida-me-thema-ton-prosvasimo-kai-viosimo-tourismo/

Η προσβασιμότητα είναι ένα επίκαιρο θέμα σε μια κατεξοχήν τουριστική περιφέρεια όπως το Νότιο Αιγαίο που απασχολεί τις τοπικές κοινωνίες για τη λήψη αποφάσεων και την εφαρμογή απαραίτητων μέτρων. Αντίστοιχα, τα τελευταία χρόνια διευρύνεται η συζήτηση γύρω από τα μοντέλα βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης για τον μεσομακροπρόθεσμο και στρατηγικό σχεδιασμό σε αυτόν τον τομέα. Στόχος της συνάντησης είναι να αναδειχθούν μέσα από τη συζήτηση οι καλές πρακτικές αλλά και οι προσκλήσεις στον τουρισμό ως συστατικό κοινωνικής ένταξης.

Στην ημερίδα που απευθύνεται σε όλους τους Δήμους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την Κοινωνία των Πολιτών, συμμετέχουν οι κ.κ. Κούτσιανος Βασίλειος, Γενικός Γραμματέας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), Πάπιτση Χριστιάννα, Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Σύρου- Ερμούπολης, Χριστοδουλίδη Βουκελάτου Ματίνα, Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού και Εθελοντισμού Δήμου Κω, Ρεβίνθης Κωνσταντίνος, Δήμαρχος Σερίφου, Πετρίδη Ειρήνη, Στέλεχος του Δήμου Σύμης και Στέλλας Σταύρος, μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχίλοχου Πάρου.

Για την συμμετοχή σας μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAsduuprjMoGNS1cN-1JM1ejGOyCEeUiJtT#/registration

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *