Μέχρι που θα φτάσει η βεντέτα με τον ΦΟΔΣΑ;

Στο φύλλο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2023 της εφημερίδας «Σέριφος», διαβάσαμε το άρθρο με τίτλο «ΦΟΣΔΑ Νοτίου Αιγαίου», όπου ο υπογράφων Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στέλιος Λιβάνιος, επαναφέρει το θέμα της διαμάχης με τον ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου.

Όλα είχαν ξεκινήσει στα μέσα Νοέμβρη, όταν ο κ. Λιβάνιος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Αποχρώσεις” του ρ/σ Μεσόγειος Fm 105,4 και στον δημοσιογράφο Λάμπρο Δεμερτζή, εκφράζοντας παράπονα για τον ΦοΔΣΑ Ν. Αιγαίου και των υπηρεσιών που (δεν) προσφέρει.

Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Δεμερτζής, αναζητώντας και την άποψη της άλλης πλευράς, πήρε συνέντευξη από τον πρόεδρο του ΦοΔΣΑ, Περιφερειάρχη κο Χατζημάρκο, ο οποίος απάντησε και αυτός σε όσα αναφέρθηκε ο κος Λιβάνιος.

Η ουσία είναι πως όπως φαίνεται από το δημοσίευμα, η διαμάχη παραμένει. Σίγουρα η διαιώνιση τέτοιων καταστάσεων δεν είναι προς όφελος του νησιού. Το ζητούμενο είναι η συνεννόηση και η εύρεση κοινού τόπου, και ελπίζουμε προς αυτή την κατεύθυνση να προσβλέπουν όλοι, και ειδικότερα ο αντιδήμαρχος με την αρμοδιότητα του τομέα Καθαριότητας κος Ρώτας Δημήτριος, αλλά και ο κος Λιβάνιος ως αντιδήμαρχος οικονομικών.

H δημοσίευση στην εφημερίδα “Σέριφος”

2 thoughts on “Μέχρι που θα φτάσει η βεντέτα με τον ΦΟΔΣΑ;

  1. Pingback: Αυξήσεις κατά 50% στα δημοτικά τέλη της Σύρου λόγω ΦΟΔΣΑ v. Αιγαίου- Τι γίνεται στη Σέριφο; - Ecoserifos.gr

  2. Pingback: Η Τήλος δημοπρατεί το “JustGoZeroTilos” και δείχνει το δρόμο! - Ecoserifos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *